top of page

Kaukiksen kakkosdivari ja jääkiekkosarjat kunnolla vauhtiin


Tolkis Bollklubb osallistuu tänäkin vuonna kolmella joukkueella kaukalopallo- ja jääkiekkosarjoihin kotikunnan rajojen ulkopuolella. Porvoon hankalan jäätilanteen vuoksi harjoitukset ovat jääneet vähiin ja ainoa viikkovuoro jäähallissa käytetään lähinnä sarjapeleihin. Joulukuussa tilanteen pitäisi parantua kun nuorisojäähalli avaa ovensa ja vuorot kasvavat kolmeen.

Kaukalopallossa ToBK osallistuu jälleen kakkosdivariin. Kyseessä on peräti joukkueen 21. kausi divaritasolla. Sarjan kymmenen joukkuetta jaetaan yksinkertaisen runkosarjan jälkeen ylä- ja alaloppusarjaan. Joukkuetta luotsaa Lauri Lehtinen. >> Lue lisää

Jääkiekon Mäntsälä Hockey Liigassa ToBK on mukana nyt neljättä kertaa. Viime vuonna joukkue voitti Divarin ja on nyt mukana ensimmäistä kertaa korkeimmalla sarjatasolla. Sarjassa pelataan kaksinkertainen sarja kuuden joukkueen kesken ja sijoitusottelut päälle. Otto Oksanen luotsaa MHL-porukkaa. >> Lue lisää

ToBK osallistuu toista kertaa ikämiesten M35-aluesarjaan. Kovatasoisessa sarjassa pelaa kahdeksan joukkuetta ja ToBK lähtee parantamaan viime kauden viidettä sijaa. Joukkueenjohtajana toimii MIkael Björkman. >> Lue lisää


44 views0 comments
bottom of page