Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

2008 spelade positiv öppningsturnering i innebandy

September 22, 2019

ToBK2008 deltog under veckoslutet i Tupla Cup -innebandyturneringen i Helsingfors. Laget har endast hunnit träna innebandy tre gånger i höst, eftersom fotbollssäsongen fortfarande är igång. Spelartruppen i turneringen var rätt tunn, då endast tio spelare deltog. Matcherna spelas för första gången på fullstor plan, så förväntningarna var rätt måttliga inför turneringen.

 

I gruppspelet på lördag spelade ToBK jämnt mot Pelicans SB turkoosi, vann över EräViikingit sininen och förlorade mot Vihdin Salisudet green. Tre seriepoäng räckte till tredje plats i gruppen. I första matchen på söndag vann ToBK över Pakilan Visa. I den sista matchen förlorade ett utmattat ToBK stort mot Esport Oilers. Summa summarum: en positiv insats och placering 10 av 16.

 

Spelare: Viljo Muhonen, William Kinnunen, Robin Puuronen, Ivar Holmström, Andreas Salminen, Ronja Ekholm, Rufus Höglund, Anton Heikkerö, Jonne Saraniemi och Alex Flykt.   

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags