Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Sekä naisten että miesten puulaakifutis päättyi välierätappioon

August 28, 2019

Naiset saavuttivat historiansa ensimmäisen välieräpaikan sijoittumalla neljänneksi runkosarjassa. Välierässä runkosarjan voittaja Pink Ladies oli kuitenkin liian vahva ja voitti ottelun 4-2 (3-2). ToBK:n joukkueessa pelasi kauden aikana yhteensä 17 pelaajaa. Joukkueen paras maalintekijä oli Charlotte Karlsson 7 maalilla. 

 

ToBK:n miehet olivat niin ikään runkosarjan nelonen ja sai välierässä vastaansa ykkösen Ikipojat. Ikipojat vei ottelun 2-0 (1-0) ja samalla finaalipaikan. ToBK:n joukkueessa pelasi kauden aikana yhteensä 20 pelaajaa. Paras maalintekijä oli Niklas Ahlgren 5 maalilla.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags