Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Korttelifutis pelataan lauantaina 24.8. - Korttelifutis spelas lördagen 24.8.

August 17, 2019

Uusimaa-lehden perinteinen Korttelifutis-turnaus pelataan lauantaina 24.8. klo 9-14 Kokonniemen tekonnurmella. Tolkkisista osallistuu kaksi joukkuetta. ToBK vastaa kioskimyynnistä. Tule nauttimaan parhaasta mahdollisesta junioriurheilusta!

 

Tidningen Uusimaas traditionella Korttelifutis spelas lördagen 24.8. klockan 9-14 på konstgräset i Kokon. Två lag från Tolkis deltar i turneringen. ToBK svarar för kioskförsäljningen. Kom on njut av den bästa möjliga junioridrotten!

 

>>> Otteluohjelma - Matchprogram

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags