Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

ToBK:n koulustipendit jaettu - ToBK:s skolstipendier utdelade

June 1, 2019

Seuran koululaisstipendi myönnetään ensimmäisen luokan oppilaalle, joka lukuvuoden aikana on osoittanut erityistä kiinnostusta liikuntaan ja urheiluun. Tämän vuoden stipendinsaajat ovat Saana Uotila (Tolkkisten koulu) ja Vanessa Kinnunen (Tolkis skola). Onneksi olkoon ja hauskaa kesälomaa!

 

Föreningens skolstipendium tilldelas en elev på årskurs 1 som under läsåret visat särskilt intresse för motion och idrott. Årets stipendiater är Saana Uotila (Tolkkisten koulu) och Vanessa Kinnunen (Tolkis skola). Grattis och roligt sommarlov!

 

>>> Seurapalkinnot - Föreningspris

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags