Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Damerna tog silver i innebandyturnering

March 10, 2019

ToBK:s damer deltog i en fyralagsturnering i innebandy i Pääskytien koulu på lördagseftermiddagen. I gruppspelet tog ToBK två segrar (Happy Feet & PSS Mimmit) och spelade jämnt mot arrangören FC Väkä. 

 

I finalen spelade ToBK på nytt mot Väkä. Efter jämna tag slutade matchen 1-2 till Väkä.

 

I silverlaget spelade: Carina Paavilainen, Anne-Marie Holmström, Nikolina Johansson, My Lökfors, Malin Häggqvist, Charlotte Karlsson, Maria Riska, Matleena Lahti, Noona Heikkilä, Carmela Davidsson, Mari Heikkilä, Anette Sundsten, Carina Forsberg

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags