Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

ToBK04 viides futsalin kilpasarjassa

March 5, 2019

ToBK2004 osallistui talven aikana Uudenman palloliiton kilpasarjaan futsalissa. Sarjan taso oli kova ja muutamassa ottelussa joukkue kärsi kokoonpano-ongelmista, mutta joukkue taisteli loppuun asti kunniakkaasti ja tasaisesti. Saldona oli yksi sarjapiste kymmenestä ottelusta ja sarjan viides tila. 

 

Joukkueen pelaajat (ottelut/maalit): Benjamin Johansson (10/3), Walter Holmström (10/2), Christoffer Penttilä (10/2), Ronja Flykt (10/0), Vilho Kosunen (8/1), Arttu Ahola (6/1), Veeti Mikkonen (6/0), Matilda Holmström (2/2), Kasper Nurmiranta (2/1), Lucas Nordström (2/0)

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags