Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

ToBK2004 varmisti sarjapaikkansa kakkosessa

October 5, 2018

ToBK2004:n pitkä jalkapallokausi päättyi vierasottelulla Lahden Reippaan vieraana. Ottelun voittajalle oli tiedossa sarjapaikka kakkosessa myös ensi kaudella ja häviäjälle putoaminen kolmoseen. Kotijoukkueen johtomaalin jälkeen ToBK esitti vapautunutta ja iloista peliä ja voitti ottelun selvästi 5-2.

 

Ottelu päätti myös joukkueen pitkän ja tapahtumarikkaan jalkapallokauden. Yhteentoista kuukauteen mahtui yhteensä 141 tapahtumapäivää, reilut 70 harjoituskertaa, 92 ottelua ja harjoitusleiri Barcelonassa. 

 

Joukkueen pelaajat ovat itse saaneet vaikuttaa miten kausi päätetään. Lauantaina 20.10. luvassa on värikuulasota, hampurilaisia ja palkintojen jako. Yksityiskohtaisempi kausikertomus julkistetaan päättäjäisten jälkeen.

 

  

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags