Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Korttelifutiksen voitto Tolkkisiin!

August 25, 2018

Kevät- ja syyskierroksen jälkeen Tolkkisten Viikingit pelasi itsensä Korttelifutiksen mestariksi. Kahdeksan ottelun runkosarjan jälkeen joukkeen saldona oli 5 voittoa ja 3 tasapeliä maalierolla 24-6. Finaalissa Huhtisten TPS kaatui selvästi lukemin 5-1. 

 

Mestarijoukkueessa pelasivat Viljo Muhonen, Joel Kopra, Rufus Höglund, Ronja Ekholm, Aarni Rämä, Anton Heikkerö, Andreas Salminen, Roope Salminen, Joel Niemiaho, Jonne Saraniemi, Lucas Lindgren, Oiva Kannas, William Kinnunen, Alex Flykt ja Ivar Holmström. Joukkueen valmentajina toimi Dan Flykt, Kim Ekholm ja Johnny Holmström.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags