Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Miehillä vaikea futiskausi, sarjapaikka säilyi täpärästi

August 24, 2018

Mestaruuden jälkeinen kausi on yleensä raskas. Näin kävi myös ToBK:n futismiehille. Viime vuonna joukkue voitti mestaruuden ilman tappioita, tällä kaudella saldona oli yksi vaivainen voitto ja yhteensä viisi sarjapistettä. Tällä pistemäärällä irtosi sarjan toiseksi viimeinen sija, mutta sarjapaikka sentään säilyi.

 

Joukkueessa pelasi: Ahlgren Niclas, Ahlgren Philip, Ahlgren Richard, Ahonen Calle, Högström Kim, Krigsman Jani (mv), Leskinen Jim, Liljendal Ric, Lind Sebastian, Lindfors Petri, Lindholm Tomas, Lindroos Mathias, Lindroos Mats, Matthew Adams, Melén Matias, Mäkelä Taisto, Rigby Peter, Thanh Hai Tran, Wickholm Markus, Vuong Tuan, Öberg Magnus

 

Joukkueen paras maalintekijä oli Jim Leskinen 4 maalillaan.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags