Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Damerna åttonde i bolagsserien

August 22, 2018

Damernas nio matcher långa bolagsserie är färdigspelad. I regel var matcherna mycket jämna och spännande. ToBK lyckades vinna två och spela två gånger oavgjort, vilket betyder 8 seriepoäng. Med stor sannolikhet räcker det till en åttonde plats i serien med tio lag.

 

I laget spelade: Ahlgren Johanna, Davidsson Carmela, Eriksson Carolina, Green Jessica, Hirvonen Jenna, Holmström Anne, Häggqvist Malin, Johansson Nikolina, Koskela-Marie Anne, Lahti Matleena, Mickelsson Ida, Paavilainen Carina, Riska Maria, Rämä Essi, Sundqvist-Ranta Anne och Sundsten Anette

 

Bästa målskytt var Lotta Karlsson med nio gjorda mål.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags