Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

ToBK08 päätti salibandykautensa

April 15, 2018

ToBK08 päätti syyskuussa alkaneen kautensa kahdella sarjaottelulla Nummelassa. Tilille kirjattiin yksi voitto ja yksi tappio. Loppusaldo syksyn alemmassa haastajasarjassa oli 9 voittoa, 2 tasuria ja 2 häviötä. Keväällä joukkue nousi ylempään haastajasarjaan, mutta saldo pysyi siitä huolimatta yhtä hienona: 8 voittoa ja 3 tappiota. Kauteen mahtui myös Helsinki Floorball Cup, sisältäen kansainvälisen ottelun tshekkiläistä joukkuetta vastaan sekä 48 harjoituskertaa. Nappulasalibandyurakka on nyt takana ja ensi kaudella joukkue siirtyy jo isolle salibandykentälle. Mutta ennen sitä vuorossa on jalkapallokesä!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags