Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

ToBK seitsemäs kovatasoisessa M35-jääkiekkosarjassa

March 21, 2018

Tolkis Bollklubb sijoittui seitsemänneksi Etelän alueen kovatasoisessa M35-jääkiekkosarjassa. Sarjaan osallistui yhteensä kahdeksan joukkuetta. Vastustajajoukkueissa vastaan luisteli liuta kovia pelimiehiä, entisiä SM- ja jopa NHL-pelaajia. Lopulta saaliksi jäi neljä voittoa ja yksi tasapeli 17 ottelusta. 

 

ToBK:n joukkueessa pelasi: Mika Väinölä (mv), Jouni Penttinen, Sami Tervonen, Joona Säynevirta, Kim Ekholm, Mikael Björkman, Joona Parri, Kalle Alanen, Petteri Höstman, Petri Mäki, Mikael Kylmämaa, Jan-Erik Volotin, Mathias Lindroos, Mikael Forssell, Mikko Reiman, Kim Högström, Panu Tauriainen, Stefan Björkskog, Rami Niinikoski

 

>>> Ottelutulokset ja taulukko

 

 

  

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags