Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Silver och brons i oldboysrinkbandy

March 9, 2018

ToBK45 slog Elo med klara 17-4 i seriens sista match och säkrade därmed silverplatsen i Borgå stads oldboysserie. ToBK45 stannade på samma poäng som segraren Juve, men förlorade inbördesmatchen och blev därmed tvåa. ToBK35 tog brons efter förluster mot just serieettan och -tvåan. Totalt åtta lag deltog. Föregående gång fyrtiofemmorna var före trettiofemmorna i tabellen var år 2011. 

 

I ToBK45 spelade (gjorda mål i parentes): Jimmy Gustafson (9), Johnny Holmström (22), Jan-Erik Högström (4), Johan Koponen, Tom Kähärä (mv), Jukka Nyman (3), Jani Paju (3), Kari Pirinen (9), Timo Rosenström (3), Mikael Salo (10), Kim Stenberg (mv), Thomas Wahlroos

 

ToBK35: Ek Kenneth (20),  Ek Patrik, Fransas Björn, Järvinen Johan (7), Karlsson Fredrik (5),  Karmanheimo Mikael (2), Kling Niklas (2), Lindström Rikard (8), Lökfors Tony (mv), Niemelä Antti (4), Oksanen Otto (5 & mv), Spring Carl-Johan (5)

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags