Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Kaukalopallo kuntosarja: ToBK35 - ToBK45 4-7

March 7, 2018

Kauden odotetuin ottelu kaukalopallon kuntosarjassa keräsi nuorisohalliin peräti 21 ToBK-pelaajaa. Ottelu oli tasainen ja jännittävä aina loppuun asti. ToBK45 aloitti hyvin ja loi rutkasti tekopaikkoja. Maalivahti Tony Lökfors (ToBK35) torjui kuitenkin hyvin. Vähitellen pelitapahtumat tasoittuivat ja maaleja tehtiin lähes vuorotellen. Toisessa erässä tilanteessa 4-4 molemmilla joukkueilla oli saumansa; mutta tällä kertaa ToBK45 oli parempi kolmella nopealla maalilla. Ottelussa nähtiin paikallisotteluun kuuluvia tunteita, jäähyjä ja lopulta hyvää yhteishenkeä!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags