Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Futsal aluesarja P14: ToBK - EPS 12-1

March 3, 2018

Tidig lördagsmatch i H:fors, endast en bytesspelare och motståndaren gör mål i första anfallet. Inte den start på dagen man hade hoppats. Därefter tog det avslappnade Tolkislaget totalt över spelet och radade upp det ena fina anfallet efter det andra. Ibland lyckas det mesta och då kan det bli fula siffror. Idag var den dagen och EPS fick ge sig med smått osannolika 12-1. Strongt gjort! Laget: Jonte Häggqvist, Emil Stade, Jerry Johansson, Oscar Lindfors, Lukas Lindholm, Walter Holmström.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags