Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

ToBK08 - kovia pelejä HFC2018-turnauksessa

January 7, 2018

ToBK08 osallistui ensimmäiseen monipäiväiseen salibandyturnaukseensa. HFC2018 -turnauksen haastajasarjassa vastaan tuli uusia ja vanhoja tuttavuuksia sekä läheltä että kaukaa. Alkulohkon viiden ottelun saldoksi muodostui kaksi voittoa ja kolme tappiota. Viimeisessä ottelussa vastaan asettui tshekkiläinen Snipers Trebic, joka vaiherikkaiden jälkeen sai lyödä 4-1-voiton ToBK:n tyhjään verkkoon. Tämä maali sinetöi sen, että ToBK loppusijoitukseksi tuli lohkon viides tila, tasapisteissä lohkokolmosen ja -nelosen kanssa.

 

Sunnuntain sijoitusottelussa vastaan tuli paikallisvastustaja PSS. PSS karkasi nopeasti 4-0- ja 5-1-johtoon, mutta pikku hiljaa painopiste siirtyi ja takaa-ajo yltyi. Tilanteessa 5-4 ToBK pelasi rohkeasti ilman maalivahtia, mutta hyvistä paikoista huolimatta lisämaaleja ei nähty. Lopputuloksena siis turnauksen kymmenes tila.

 

Joukkue sai mitä haki: kovia pelejä ja vauhdikkaita tilanteita. Junioriottelujen mukaisesti yksittäisen ottelujen aikana voi tapahtua suuriakin notkahduksia, mutta pääsääntöisesti taistelutahto oli hyvä ja tarttuvaa. Turnauksen tsempparina palkittiin Joel Kopra.

 

>>> Tarkat tulokset

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags