Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Futsal aluesarja P14: ToBK - PPS 1-3, ToBK - Viikingit 3-2

November 19, 2017

Vain seitsemän pelaajaa, ei maalivahtia. Siinä valmennuksen haasteet ennen futsalpelejä.

 

Ei muuta kuin Oscar Lindfors maaliin ja muut kentälle ja homma käyntiin. Pallonhallinta oli selvästi meillä ottelussa PPS:ää vastaan. Mutta niin vaan vastustaja iski kaksi häkkiä vastahyökkäyksistä. Kapteeni Christoffer Penttilä ampui kavennuksen, mutta PPS karkasi 3-1-voittoon. Hyvä peli meiltä, mutta maalit ratkaisevat.

 

Toisessa pelissä pallo pyöri komeasti pelaajalta toiselle ja ekan erän aikana Penttilä, Lukas Lindholm ja avausmaalinsa ToBKn paidassa ampunut Aleksi Orpana onnistuivat. Puolustuksessa Emil Stade ja futsaldebyyttinsä tehnyt Ronja Flykt hoiti homman hienosti. Maaliin komennettu Walter Holmström pääsi ensin helpolla, mutta toisessa erässä oli enemmän hommia. Kahden kavennusmaalin jälkeen loppuaika tapettiin hyvin, siitä tuloksena hieno 3-2-voitto.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
<