Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

P13 Ykkönen: ToBK sininen - PK35 4-1

September 26, 2017

Kauden viimeisessä kotiottelussa ToBK sininen kohtasi PK-35-joukkueen. Vieraat aloittivat hyvin ja piti palloa. Lopulta tämä palkittiin maalilla kun peliväline löysi tiensä maaliin ToBK-pakin jalasta. Taukotilanne 0-1. 

 

Toiselle puoliajalle kotijoukkue tuli latautuneena. Esiin nousi etenkin Jerry Johansson, joka lyhyessä ajassa kolme maalia. Vierasjoukkueen nostettua painopistettä, Jerry pääsi vielä ujuttamaan neljännen maalinsa. Syötöistä vastasivat Aatu Wulff kahdesti ja mv Niko Kallio.

 

Taistelu sarjapaikasta huipentuu ensi viikon vieraspeliin Viikinkien vieraana.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags