Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

ToBK2004 sininen: Tapulista Talin puolivälierään

July 13, 2017

ToBK2004 pääsi aloittamaan pudotuspelit Tapulikaupungin tekonurmella lohkon piikkipaikalta ja sai vastaansa KP75 Keravalta. Vastustaja teki maalin ensimmäisestä paikastaan ja keskittyi tämän jälkeen puolustamaan. ToBK loi paikkoja tiuhaan tahtiin ja lopulta Matilda Holmströmin vasuri puhui. Toisella puoliajalla meno jatkui. Jerry Johansson teki vapauttavan voittomaalin 2-1.

 

Neljännesvälierässä vastaan asettui perinteikäs PK35 Vantaalta. Nyt oli meidän vuoro tehdä maali ensimmäises tilanteesta kun Jerry Johansson puski pallon maalin. Puolustuksemme oli todella rauhallinen ja torjui monet tilanteet jo korkealla. Maalivahti Niko Kallio. Lopussa Lukas Lindholm teki meidän toisen maalin ja varmisti jatkopaikan.

 

Näin turnaus jatkuu - ensimmäistä kertaa perjantaina. Puolivälierässä vastassa on HJK Kannelmäki klo 10.50 Talissa.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags