Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

ToBK neljäs jääkiekon M35-sarjassa

March 13, 2017

ToBK:n ensimmäinen kausi jääkiekon M35-senioreiden aluesarjassa päättyi 2-9-voittoon Salmisaaressa Jetlagsin vieraana. Kauden saldoksi muodostui näin 6 voittoa, 1 tasapeli ja 7 tappiota (maalit 65-68). Kahdeksan joukkueen sarjassa 13 sarjapistettä oikeuttaa sijalle neljä.

 

 

- Kauden päätavoite täyttyi jo syksyllä kun saimme joukkueen mukaan sarjaan, kertoo joukkueenjohtaja Johnny Holmström. Lopulta joukkueen otteluissa esiintyi peräti 25 pelaajaa. Tämä on mielestäni osoitus siitä, että kiinnostusta kyllä löytyy.

 

 

Sarjan kärkijoukkueessa esiintyi entisiä liigapelaajia, joiden taidot eivät ole ruostuneet. Sarjan mitalijoukkueilta ToBK saikin ainoastaan kaksi sarjapistettä. Valitettavasti kauteen mahtui myös turhia pistemenetyksiä sarjan tyvipään joukkueille.  

 

 

- Ennen kauden alkua moni pelaajistamme ei ollut pelannut sarjajääkiekkoa moneen vuoteen. Tämä näkyi luonnollisesti otteissamme. Lopputulokseen pitää kuitenkin olla tyytyväinen.    

 

 

Joukkueen pistepörssin kärjessä olivat Mikael Kylmämaa, Joona Säynevirta ja Panu Tauriainen.  

 

 

Tilastot ja tulokset: http://tobk12.wixsite.com/tobk/copy-of-mhl

 

  

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags