Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Uusi vuosi, uusi nettisivu - Nytt år, ny webbsida

December 31, 2016

Juhlavuoden viimeinen erikoistapahtuma parsittiin kasaan sopivasti juuri ennen raketteja. 90-luvun tekniikkaa edustanut vanha nettisivu poistui käytöstä ja uusi mobiiliaikakauden sivusto otetaan käyttöön. Uusi sivusto on edelleen kehitysvaiheessa, joskin tärkeimmät tiedot löytyy jo nyt uudesta kokonaisuudesta. Työ jatkuu siis edelleen, mutta tästä päivästä lähtien päivitykset siirtyvät kokonaisuudessaan uudelle sivustolle. Hyvää uutta vuotta!

 

Jubileumsårets sista specialevenemang blev klar strax innan raketerna. Tekniken på den gamla sidan representerar 90-talet, medan den nya är lämpad på mobilgenerationen. Den nya webbplatsen är fortfarande under utveckling, men den viktigaste informationen finns redan nu på den nya helheten. Arbetet fortsätter med andra ord, men fr.o.m. idag uppdateras endast den nya sidan. Gott nytt år!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags