top of page

Uusi vuosikymmen edessä

Vuosituhannen toinen vuosikymmen tuli ja meni. Tolkis Bollklubbin viimeiset kymmenen vuotta ovat olleet tapahtumarikasta aikaa ja tuoneet mukanaan mm. useita junioriryhmiä jalkapalloon ja salibandyyn sekä myös naisryhmien perustamisen ja jääkiekkotoiminnan paluun.


Yhteisöllisyyttä parantavat ja nyt jo perinteikkäät tapahtumat ovat tuoneet yhteen nuorempia ja vanhempia jäseniä - mm. Tolkis Cup, Tolkis Winter Classic, Itä-Uudenmaan futismestaruusturnaus, naamiaistanssit ja jääkiekon juhlaturnaukset. Viime mainitussa tapahtumassa yksi entinen pelaaja lausui mieleenpainuvat sanat: ”Ainoastaan Tolkis Bollklubb pystyy järjestämään näin hyvähenkisen turnauksen”.


Yksi 2010-luvun erikoispiirre oli myös yhä kasvava kansainvälisyys, mm. kolmen ulkomaanmatkan ja usean ulkomaalaisen otteluvastustajan muodossa. Tämä saa jatkoa myös kuluvana vuonna. Uuden vuosikymmenen ensimmäinen ottelu on nollakasien salibandyottelu venäläistä joukkuetta vastaan HFC-turnauksessa (3.1.). Samainen ryhmä tekee futisturnausmatkan Ruotsiin tulevana kesänä.


Kansainvälisyyden vastapainoksi olemme kehittäneet vahvaa paikallistoimintaa. Tolkkisten liikuntapaikat ovat nyt hyvässä kunnossa ja antavat meille mahdollisuuden jatkaa lähiliikunnan tarjoamista lähellä kotipaikkaa. Tämä on myös tärkeä seikka tavoitellessamme kohtuullisuutta sekä rahallisesti että ajallisesti. Junioriurheilun ja ylipäänsä harrastustoiminnan pitää olla helppoa ja hauskaa sekä kustannuksiltaan maltillinen.


Kiitettävien henkilöiden ja tahojen lista on pitkä ja moninainen. Erityiskiitos kuuluu juniori- ja seniorijoukkueidemme valmentajille ja joukkueenjohtajille, jotka mahdollistavat jokapäiväisen toimintamme. Ilman jäseniämme, emme olisi mitään – iso kumarrus kaikille ToBK:n tytöille, pojille, naisille ja miehille! Seuran toimintaa tukevat vahvasti myös mm. kylän koulut, lähialueen muut urheiluseurat ja yhdistykset, sponsorit, junioreiden vanhemmat ja isovanhemmat sekä Porvoon kaupunki. Varsin vähäiselle huomiolle jää seuran hallituksen jäsenet, jotka tekevät vastuullisesta ja pyyteetöntä työtä mm. seuran varainkeruun ja perinteiden vaalimisen eteen. Homma jatkuu, tusen tack!


- Johnny60 views0 comments

Comments


bottom of page