top of page

ToBK tippui Suomen Cupista - Sarjakausi Nelosessa alkaa ensi viikolla

Kolmosen Tuusulan Palloseura vei voiton Suomen Cupin toisen kierroksen ottelussa, ja pudotti näin ToBK:n jatkosta. Talvisesta säästä johtuen ToBK joutui jälleen pelaamaan kotiottelunsa Sipoossa.

Ensimmäinen puoliaika oli varsin varovaista peliä, ja oikeastaan ainoasta vaarallisesta paikastaan TuPS rankaisi viisi minuuttia ennen puoliaikavihellystä. Toisen puoliajan alussa ToBK:lla oli lyhyt hyvä jakso. Rimaosumaa lähemmäksi ei valitettavasti tällä kertaa päästy ja TuPS pääsi tekemään toisen maalinsa kuuden minuutin jälkeen. Kunnollista loppukiriä ei saatu luotua, ja näin TuPS voitti lopulta ansaitusti 0-3.

ToBK:n kausi jatkuu uudella sarjatasolla, kun JäPS/U23 vierailee Porvoossa torstaina 16.4. klo 19.25 alkavassa ottelussa. Tämä on ToBK:n avausottelu Nelosessa.