top of page

ToBK pelaa Roots Cupin loppuottelussa Olympiastadionilla 29.7.2023!

Tolkis Bollklubb on selviytynyt Roots Cupin loppuotteluun! Välierässä Porvoon keskuskentällä vierasjoukkue Jalkarannan Palloseura sai lopulta antautua kotijoukkue ToBK:lle lukemin 2-1.

135 henkilön kotiyleisö sai nähdä viihdyttävän pelin!

Maalittoman avauspuoliskon jälkeen Walter Vikström vei ToBK johtoon toisen puoliajan alussa. JaPs tasoitti kuitenkin varsin nopeasti Juha Iikkasen maalilla. Tämän jälkeen tilanteita syntyi molemmissa päädyissä, mutta hyvistäkään paikoista pallo ei löytänyt tiensä verkkoon. ToBK:n maalilla ensimmäistä kertaa esiintynyt Daniel Nieminen oli mies paikallaan ja venyi hienoihin torjuntoihin. Otteet kovenivat ja ottelun fyysinen kuormitus alkoi näkyä. Lopulta Viktor Bäckmark sinetöi voiton maalillaan, kun ottelua oli pelattu 88 minuuttia!

Roots Cupin finaali pelataan lauantaina 29.7.2023 klo 18.00 Helsingin Olympiastadionilla. Otteluun on vapaa pääsy. Toivottavasti mahdollisimman moni ToBK-kannattaja pääsee paikan päälle todistamaan historiallista cup-finaalia!

Finaalin vastustaja selviää ke 12.7. pelattavassa toisessa välierässä, jossa vastakkain ovat SJK Apollo (Seinäjoki) ja Seinäjoen Sisu.