top of page
Writer's pictureWeb Reporter

ToBK otti hienon cup-voiton ja jatkaa toiselle kierrokselle!

Sunnuntai-illan myöhäisottelussa ToBK kohtasi cupin ensimmäisellä kierroksella Kellokosken Alun. Molemmat joukkueet pelaavat tällä kaudella samassa lohkossa Nelosessa. ToBK on sarjanousija ja KelA viime kauden lohkokolmonen.

ToBK:n kotiottelu jouduttiin (taas) pelaamaan evakossa Söderkullan tekonurmella Sipoossa, koska Porvoossa täysimittaiset kentät eivät ole pelikunnossa. Tuulinen ja kylmä talvisää toi oman lisämausteen.

Ottelu oli alusta alkaen varsin fyysinen ja tilanteisiin mentiin lujaa. Maalinteon aloitti KelA, mutta tämän jälkeen ToBK oli niskan päällä tehden kolme maalia. Maalintekijöinä kunnostautuivat Kenneth Johansson, Kristoffer Eriksson ja Solma Augustsson. KelA kavensi vielä rankkarista taukotilanteeksi 3-2.

Toinen puoliaika alkoi murheellisesti kun KelA tasoitti hiukan onnekkaasti maalivahti Daniel Niemisen purkupallon osuessa vastustajan selkään ja kimposi siitä maaliin. 68 minuutin kohdalla Daniel Carlsson teki illan hienoimman maalin ja siirsi jälleen ToBK:n johtoon. Loppuminuutit olivat varsin rikkonaiset. Lisämaaleja ei nähty ja näin ToBK voitti 4-3.

Voitto vie ToBK:n cupin toiselle kierrokselle. Siellä vastus kovenee, kun ToBK:n vieraaksi saapuu Tuusulan Palloseuran (Kolmonen). Ottelun pelipäivä selviää myöhemmin.