top of page

ToBK:n kasvatti debytoi Naisten salibandyliigassa

Vuonna 2009 ToBK:n nappulakerhossa aloittanut Matilda Holmström debytoi 27.1.2021 pelaavassa kokoonpanossa salibandyn F-liigan ottelussa PSS – EräViikingit. Ottelu päättyi lopulta rangaistuslaukausten jälkeen ErVin niukkaan voittoon 6-7.

Matilda pelasi vuonna 2010 Tolkkisten korttelifutisjoukkueessa ja on siitä lähtien edustanut Tolkis Bollklubbia jalkapallossa, viime kesänä muutaman ottelun verran B-poikien piirisarjassa ja Helsinki Cupissa. Tolkis Cup -salibandyturnaukseen hän osallistui ensimmäisen kerran vuonna 2011 ja aloitti salibandyn sarjaottelut syksyllä 2013 ToBK:n F-poikien haastajasarjajoukkueessa. Syksyllä 2015 matka jatkui PSS:n tyttöjoukkueisiin, jossa Matildan kirkkain saavutus tähän mennessä on C-tyttöjen SM-hopea keväällä 2018. Juniorimaajoukkueleiritykset ovat vuosien varrella myös tulleet tutuksi.


- Tolkis Bollklubb antoi hyvän, helpon ja turvallisen perustan, Matilda kertoo. Toiminta ToBK:ssa oli monipuolista ja ennen kaikkea kivaa, mikä piti motivaationi korkealla. Tappionkin jälkeen osattiin nauraa ja pitää hauskaa.


Mikä on terveisesi kaikille ToBK:n junnuille, jotka myös haluavat jonain päivänä pelata pääsarja- ja maajoukkuetasolla?


- Kyllä se vaatii paljon työtä ja jatkuvaa treenaamista, Matilda toteaa. Pitää harjoitella monipuolisesti, joukkueessa ja yksin - oikotietä ei ole. Joka päivä pitää liikkua ja tietysti pelata mahdollisimman paljon.

191 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page