top of page

Rajoitukset jatkuvat tammikuun loppuun asti - Restriktionerna fortsätter till slutet av januari

ToBK:n toiminta on edelleen poikkeustilassa. Kaupunki on päättänyt jatkaa rajoituksia tammikuun loppuun asti. Näin ollen ToBK:n kaikki sisäharjoitukset ja -ottelut ovat peruttu koko tammikuun ajan.


ToBK:s verksamhet befinner sig fortfarande i undantagsläge, Staden har beslutat att förlänga restriktionerna till slutet av januari. Således är ToBK:s alla inneträningar och -matcher inhiberade under hela januari.


-----------------------------------------------------------

Kaupunki tiedottaa 7.1.2021:


Liikuntasalit ja ulkoliikuntapaikat 30.11.2020-31.1.2021


Koulujen liikuntasalit ovat vain koulujen käytössä.

Kaikki kaupungin järjestämä harrastustoiminta keskeytetään sisätiloissa ja yli 20-vuotiaiden harrastustoiminta myös ulkona. Yli 20-vuotiaiden harrastusvuorot ulkokentiltä perutaan. Kaupunki suosittelee, että yksityiset toimijat noudattavat samoja rajoituksia.

Alle 20-vuotiaiden harrastustoiminta voi jatkua ulkona, mutta vain oman harjoitusryhmän kanssa. Kilpailuja, otteluita tai sarjatoimintaa ei järjestetä.

Ulkokentät, kuten Tekojää ja muut jääkentät, ovat lasten ja nuorten harrastustoiminnan ulkopuolella kaupungin asukkaiden käytössä. Valvontaa kentillä lisätään. Pukukopit ja huoltorakennukset pidetään suljettuina. Koululiikunta toteutetaan ulkona ja koulun tiloissa, ei muissa sisäliikuntatiloissa.

Ulkoilualueet, kuten lähiliikuntapaikat, ulkoilureitit ja luontopolut ovat kaikkien asukkaiden käytössä. Samoin kuntoportaat ja ulkona sijaitsevat kuntovälineet. Kokonniemen talviuintipaikkaa voi käyttää, mutta pukukopit ovat kiinni. Ulkoilumajat on suljettu.

Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle opetus- ja kulttuuriministeriön määritelmän mukaisesti, maajoukkuetoiminnalle, Olympiakomitean tukiurheilijoille ja opetus- ja kulttuuriministeriön apurahaurheilijoille yhteistyössä pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian kanssa.

Kaupunki suosittelee, että myös yksityiset toimijat noudattavat samoja rajoituksia kuin kaupunki.

9 views0 comments

Σχόλια


bottom of page