top of page

Vilkas salibandykausi sarjavoitoilla

Salibandykausi 2019-2020 oli erittäin vilkas, joskin koronavirus katkaisi kauden noin kuukauden etuajassa. Peräti kuusi joukkuetta oli tulessa eri sarjoissa.


Juniorit 2011-2013 Seuran nuorimmat juniorit harjoittelivat kahdessa ryhmässä: 2012-2013 pojat ja 2011-2012 tytöt. Molemmat joukkueet osallistuivat Salibandyliiton nuorimman ikäluokan sarjaotteluihin ja myös Itäväylä Cupiin Porvoossa tammikuussa. Näin nuorissa ikäluokissa ei kirjata ottelutuloksia. Lisäksi joukkueet pelasivat muutaman harjoitusottelun vastakkain. Kevään viimeiset sarjaturnaukset jäivät valitettavasti pelaamatta koronan takia.


ToBK 2010 Joukkue pelasi Salibandyliiton haastajasarjassa erittäin hyvällä menestyksellä. Seitsemän turnauspäivänä joukkue pelasi yhteensä 19 sarjaottelua, josta peräti 13 päättyi voittoon. Tässä ikäluokassa ei vielä joukkueita ei sijoiteta paremmuusjärjestykseen. Joukkue osallistui myös Itäväylä Cupiin.

ToBK 2008 Joukkue siirtyi syksyllä ison kentän otteluihin ja tulokset olivat mainiot. Syksyllä alemman haastajasarjan voitto ja sarjanousu heltisi kolmen pisteen voitolla. Keväällä keskimmäisessä haastajasarjassa hyvät otteet jatkuivat ja sarjan keskeytyessä ToBK johti sarjaa selvästi. Sarjan finaalipaikka oli siis viimeistä sinettiä vaille valmis. Kauden aikana joukkue osallistui myös Tupla Cupiin ja Helsinki Floorball Cupiin. Jälkimmäinen päättyi finaalitappioon venäläistä joukkuetta vastaan. Kauden aikana joukkue pelasi 29 ottelua, josta kirjattiin komeat 20 voittoa.


Naiset Joukkue pelasi hienon kauden puulaakisarjassa ja saavutti komean neljännen tilan runkosarjassa. Välierä ja pronssiottelu päättyi harmittavasti maalin tappioihin. Naisjoukkue voitti PSS-turnauksen syyskuussa 2019.


Miehet Seuran miehet tekivät paluun kaupungin puulaakisarjaan reilun kolmen vuoden tauon jälkeen. Pelaajisto oli nuorentunut ja oli hyvä sekoitus vanhaa ja uutta. Tuloksena oli sarjan ykköstila ja nousu II-tasolle seuraavalle kaudelle.


Tolkis Cup Historian 17. Tolkis Cup -turnaus houkutteli AE-koululle hienosti väkeä ja kentällä nähtiin 66 pelaajaa.61 views0 comments

تعليقات


bottom of page