top of page

Peräti 14 joukkueen Korttelifutisturnaus pelataan sunnuntaina 29.5. Tolkkisten tekonurmella

Sunnuntaina 29.5.2022 klo 14.00-18.15 Tolkkisten tekonurmikentällä pelataan Uusimaa-lehden perinteinen Korttelifutisturnaus. Tapahtuman tavoitteena on tarjota lapsille mahdollisuus matalankynnyksen liikuntatapahtumaan ja pelata jalkapalloa oman asuinalueensa joukkueessa! Osallistuminen on osallistuville joukkueille ja pelaajille täysin ilmaista.


Määräaikaan mennessä mukaan ilmoittautui peräti 14 joukkuetta. 2012-2013-syntyneiden joukkueet on jaettu kahteen lohkoon varsinaisessa Korttelifutissarjassa. Lisäksi 2014 ja nuoremmat pelaavat omassa ”Tulevien tähtien” sarjassa. Otteluaika on 15 minuuttia per ottelu ja kaikki joukkueet pelaavat 3-4 ottelua.


Kaikkien ottelujen aikana kentän laidalla toimii turnauskioski, josta saa asiaan kuuluvia turnausherkkuja. Kioskituotot menevät kokonaisuudessaan ToBK:n vapaaehtoisvoimin pyörivän junioritoiminnan hyväksi (2014-2015-ikäluokka).


Tapahtuman aikana parkkipaikat tulevat olemaan kortilla Tolkkisissa, joten suosikaa kimppakyytiä tai jättäkää auto kotiin. Kentän vieressä on ainoastaan pieni ja ahdas parkkipaikka. Lisäksi käytettävissä on seuraavat parkkipaikat Tolkkistentien toisella puolella: Tolkkisten koulu (Vallitie), Eklöfska skolan (Revontulentie), Tolkkisten monitoimitalo (Korpisuontie) ja Tolkkisten palovarikon vieressä oleva hiekkakenttä. Pysäköinti Allastiellä ja Allaspolulla sekä VPK:n palovarikon edessä on kielletty ja nämä alueet tullaan rajaamaan lippusiimalla.


Tervetuloa seuraamaan turnausta ja nauttimaan junioriliikunnan riemusta!


433 views0 comments

Comments


bottom of page