top of page

Nollakasit nappasivat HFC-hopeaa!

ToBK 2008 osallistui kolmipäiväiseen Helsinki Floorball Cup -salibandyturnaukseen. Perjantaina skipattiin koulu ja aloitettiin 8-5-tappiolla venäläiselle Taifun-joukkueelle. Tämän jälkeen otteet paranivat ja taistelutahto nousi silmiin nähden! Useaan kertaan joukkue nousi tappioasemasta ja otti peräti neljä peräkkäistä voittoa kahden tai kolmen maalin erolla perjantaina ja lauantaina. Tämä vei ToBK:n sunnuntain loppuotteluun.


Finaalissa vastaan tuli vanha tuttu Taifun Venäjältä. Puitteet olivat kunnossa - avauskokoonpanon esittely, taukomusiikki ja kovaääninen yleisö! Ottelun alku oli hermostunutta ja ottelujännitys näkyi. Venäläiset olivat askeleen edellä ja johti tauolla 4-2. Takaa-ajoa yritettiin kaikin keinoin, mutta hyvistäkään paikoista ei millään saatu maaleja. Lopulta Taifun voitti harmittavasti, mutta oikeutetusti 7-3.


Kokonaisuudessaan turnaus oli hieno tapahtuma ja kokemus - kuusi kovaa matsia ja myös mukavaa keilailua oheisohjelmana. Entinen lämmitti kuitenkin selvästi parantunut taistelutahto turnauksen edetessä. Kiitos kaikille pelaajille hyvästä peli-ilmeestä!


Pelaajat ylärivi vasemmalta: Rufus Höglund, Lucas Lindgren, Anton Heikkerö, Ronja Ekholm, Viljo Muhonen, Joel Niemiaho, Andreas Salminen

Pelaajat alarivi vasemmalta: Jonne Saraniemi, Alex Flykt, Ivar Holmström, Robin Puuronen, William Kinnunen ja Simon Valros (mv)

Valmentajat takarivi vasemmalta: Kim Ekholm, Johnny Holmström, Dan Flykt


211 views0 comments

Comments


bottom of page