top of page

Miksi ToBK:n keltaisissa pelipaidoissa ei ole pelaajan nimeä? – Palautathan vanhat pelipaidat!

Kevään aikana olemme tilanneet useita pelipaitasettejä niin juniori- kuin seniorijoukkueille. Kaikkien joukkueiden pääasiallisen pelipaidan väri on sininen ja varapaidan väri keltainen. Yhden tilauskierroksen jälkeen sain yhteydenoton, jossa esitettiin mainio kysymys: miksi keltaisiin (vara)paitoihin ei ole painettu pelaajan nimeä?


ToBK:n hallitus on jo useita vuosia linjannut, että harrastamisen kustannukset tulee pysyä kohtuullisina seurassamme. Yksi merkittävä kustannuserä on pelipaidat. ToBK:lla on pitkä perinne kierrättää pelipaitoja joukkueesta toiselle ja esimerkiksi viime syksyn jääkiekkoturnauksessa käytössä oli jopa 90-luvun paitasettejä. Myös nkyajan pelipaidat ovat kestävää laatua, ja lisäksi varapaitoja käytetään niin harvoin, että ne ovat lähes poikkeuksetta priimakunnossa.


Pelipaitojen kierrättämisen seurauksena aloittavat ToBK-ryhmät ovat veloituksetta saaneet käyttöönsä keltaiset pelipaidat. Tietyssä iässä pelaajat kasvavat niin, että paitoja pitäisi hankkia vuosittain. Painatuksineen paidat maksavat 35-55 euroa/kpl, mikä on liian kova ja lisäksi täysin turha hinta muutamalle käyttökerralle. Pelikokemuksen karttuessa junioriryhmät ovat luonnollisesti tilanneet omat siniset pelipaidat omalla nimellä. Tällä tavoin olemme kuitenkin puolittaneet junioreiden pelipaitakustannukset!


Haluathan sinäkin olla mukana kiertotalousaikakauden pelipaitakierrättämisessä? Otamme mielellään vastaan kaikki ToBK-pelipaidat, johon ei ole painettu pelaajan nimeä.


Nyt on kevätsiivouksen aika! Pengo kaapit ja varastot ja palauta vanhat pelipaidat uudelleenkäyttöön!


Johnny Holmström, 040 4899 811165 views0 comments

Comments


bottom of page