top of page

Korttelifutista Tolkkisissa lauantaina 2.9.2023

Lauantaina 2.9.2023 klo 10.00-14.30 Tolkkisten tekonurmikentällä pelataan Uusimaa-lehden perinteinen Korttelifutisturnaus. Tapahtuman tavoitteena on tarjota lapsille mahdollisuus matalankynnyksen liikuntatapahtumaan ja pelata jalkapalloa oman asuinalueensa joukkueessa! Osallistuminen on osallistuville joukkueille ja pelaajille täysin ilmaista. Määräaikaan mennessä mukaan ilmoittautui 17 joukkuetta.


Varsinaisen Korttelifutissarjan 10 joukkuetta (2013-2014-syntyneet) pelaavat vähintään neljä ottelua/joukkue. Kevään ottelutulosten perusteella joukkueet on sijoitettu lohkoihin. Kaikilla osallistuvilla joukkueilla on edelleen mahdollisuus voittaa mestaruus!


Tulevien tähtien -sarjaan (2015 ja nuoremmat) osallistuu seitsemän joukkuetta.


Kaikki osallistujat palkitaan!


Otteluaika on 1 x 12 minuuttia, Korttelifutiksen perinteitä noudattaen kentällä on yhtäaikaisesti 8 + mv, vapaat vaihdot, normaalit rajaheitot, ei paitsiota. Mikäli sijoitusottelut (puolivälieristä etennpäin) päättyvät tasan, suoritetaan rangaistuspotkukilpailu (3 laukojaa/joukkue).


Koko turnauspäivän aikana kentän laidalla toimii turnauskioski, josta saa asiaan kuuluvia turnausherkkuja. Kioskituotot menevät kokonaisuudessaan ToBK:n vapaaehtoisvoimin pyörivän junioritoiminnan hyväksi (2014-2015-ikäluokka).


HUOM! Tapahtuman aikana parkkipaikat tulevat olemaan kortilla Tolkkisissa, joten suosikaa kimppakyytiä tai jättäkää auto kotiin. Kentän vieressä on ainoastaan pieni ja ahdas parkkipaikka. Lisäksi käytettävissä on seuraavat parkkipaikat Tolkkistentien toisella puolella: Tolkkisten koulu (Vallitie), Eklöfska skolan (Revontulentie), Tolkkisten monitoimitalo (Korpisuontie) ja Tolkkisten palovarikon vieressä oleva hiekkakenttä. Pysäköinti Allastiellä ja Allaspolulla sekä VPK:n palovarikon edessä on kielletty ja nämä alueet tullaan rajaamaan lippusiimalla.


Tervetuloa seuraamaan turnausta ja nauttimaan junioriliikunnan riemusta!


Otteluohjelma:

Korttelifutis 2023 mitaliottelut 2.9.2023
.pdf
Download PDF • 116KB

355 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page