top of page

Korttelifutis pelataan 18 joukkueen voimin la 27.5. klo 10.00-14.30 Tolkkisten tekonurmikentällä

Lauantaina 27.5.2023 klo 10.00-14.30 Tolkkisten tekonurmikentällä pelataan Uusimaa-lehden perinteinen Korttelifutisturnaus. Tapahtuman tavoitteena on tarjota lapsille mahdollisuus matalankynnyksen liikuntatapahtumaan ja pelata jalkapalloa oman asuinalueensa joukkueessa! Osallistuminen on osallistuville joukkueille ja pelaajille täysin ilmaista. Määräaikaan mennessä mukaan ilmoittautui peräti 18 joukkuetta.


Varsinaisen Korttelifutissarjan 11 joukkuetta (2013-2014-syntyneet) pelaavat neljä ottelua/joukkue. Kevään sarjapisteillä on merkitystä kun mitalipelit ja Korttelifutiksen mestaruudesta pelataan syyskuussa 2023.


Tulevien tähtien -sarjaan (2015 ja nuoremmat) ilmoittautui seitsemän joukkuetta, jotka päivän aikana pelaavat kolme ottelua.


Otteluaika on 1 x 12 minuuttia, Korttelifutiksen perinteitä noudattaen kentällä on yhtäaikaisesti 8 + mv, vapaat vaihdot, normaalit rajaheitot, ei paitsiota.


Koko turnauspäivän aikana kentän laidalla toimii turnauskioski, josta saa asiaan kuuluvia turnausherkkuja. Kioskituotot menevät kokonaisuudessaan ToBK:n vapaaehtoisvoimin pyörivän junioritoiminnan hyväksi (2014-2015-ikäluokka).


HUOM! Tapahtuman aikana parkkipaikat tulevat olemaan kortilla Tolkkisissa, joten suosikaa kimppakyytiä tai jättäkää auto kotiin. Kentän vieressä on ainoastaan pieni ja ahdas parkkipaikka. Lisäksi käytettävissä on seuraavat parkkipaikat Tolkkistentien toisella puolella: Tolkkisten koulu (Vallitie), Eklöfska skolan (Revontulentie), Tolkkisten monitoimitalo (Korpisuontie) ja Tolkkisten palovarikon vieressä oleva hiekkakenttä. Pysäköinti Allastiellä ja Allaspolulla sekä VPK:n palovarikon edessä on kielletty ja nämä alueet tullaan rajaamaan lippusiimalla.


Tervetuloa seuraamaan turnausta ja nauttimaan junioriliikunnan riemusta!393 views0 comments

Comments


bottom of page