top of page

Kaukalopallokausi 2019-2020 alkoi ja päättyi erikoisesti

Syksyllä 2019 Porvoon jäähalli oli käyttökiellossa ja ToBK:lla ei ollut yhtään harjoitusvuoroa kakkoshallissa ennen lokakuuta.


Hallisarjajoukkueen kahdeskymmeneskolmas perättäinen sarjakausi Helsingin Kaukalopallon divisioonatasolla alkoi vierasotteluilla – ilman yhtään joukkueharjoitusta. Syksy sujui olosuhteisiin nähden kuitenkin mallikkaasti ja lopulta joukkue voitti III-divisioonan alkusarjan! Uudenvuoden jälkeen joukkue pelasi II-divisioonassa ja ehti pelata viisi ottelua ennen kuin koronavirusepidemia päätti koko sarjan ennen aikojaan. Joukkueen sisäisen pistepörssin voitti Daniel Lindroos, maalipörssin Johnny Holmström ja jäähypörssin Kim Ekholm. Ekholm on edelleen ainoa pelaaja, joka on pelannut joukkueessa kaikkina kausina. Joukkue on pelannut yhteensä 501 divisioonaottelua.

>>> Kauden 2019-2020 tulokset

>>> Kaikkien aikojen pistepörssi


Porvoon kaupungin kuntosarjassa ToBK:lla oli jälleen kaksi joukkuetta. Keskinäinen ottelu kirjattiin selvästi ToBK35-joukkueen hyväksi. Lopulta tämäkin sarja jouduttiin keskeyttämään ilman sijoitusotteluja. ToBK:n parhaina maalintekijöinä esiintyivät tutut nimet Kenneth Ek ja Kari Pirinen.

>>> Kauden 2019-2020 tulokset


Tolkis Winter Classic jouduttiin perumaan huonon jäätilanteen johdosta.

>>> Vanhat tulokset
89 views0 comments
bottom of page