top of page

B-junnujen futiskausi on päättynyt ja palkinnot jaettu

ToBK:n jalkapallon B-junioreiden kausi päättyi niukkaan tappioon viime hetken maalilla Kontulassa 3-2. Lukumäärällisesti pienellä kokoonpanolla taistellut joukkue (keskimäärin vain 1,8 vaihtopelaajaa per ottelu) pelasi kohtuullisen hyvän koronan lyhentämän kauden Nelosessa. Joukkueen saldo oli 3 voittoa, 2 tasapeliä ja 6 tappiota. Tuloksen arvoa nostaa se, että kaikki joukkueen pelaajat kahta lukuun ottamatta olivat vuoden tai jopa useamman sallittua ikärajaa nuorempia.


Viimeisen ottelun jälkeen palkittiin joukkueen parhaimmat: Kasper Nurmiranta oli joukkueen paras maalintekijä, maalivahti Veeti Mikkonen kehittynein pelaaja ja Vilho Kosunen voitti pelaajien äänestämän arvokkaimman pelaajan palkinnon. Heidän lisäksi Nelosessa pelasivat myös Arttu Ahola, Otto Flykt, Ronja Flykt, Matilda Holmström, Walter Holmström, Benjamin Johansson, Väinö Karjalainen, Dante Kronvall, Jonas Lindfors, Lucas Nordström, Nuutti Oras, Elias Peltonen, Christoffer Penttilä, Jeremias Penttilä ja Arttu Salo.


Nyt joukkue pitää kuukauden tauon ja käynnistää sen jälkeen futsalkautensa. Tämä oli ensimmäinen kerta 2000-luvulla kun ToBK:lla oli B-juniorijoukkue (kaikki lajit mukaan luettuna!).


108 views0 comments

Comments


bottom of page