top of page

2008 spelade positiv öppningsturnering i innebandy


ToBK2008 deltog under veckoslutet i Tupla Cup -innebandyturneringen i Helsingfors. Laget har endast hunnit träna innebandy tre gånger i höst, eftersom fotbollssäsongen fortfarande är igång. Spelartruppen i turneringen var rätt tunn, då endast tio spelare deltog. Matcherna spelas för första gången på fullstor plan, så förväntningarna var rätt måttliga inför turneringen.

I gruppspelet på lördag spelade ToBK jämnt mot Pelicans SB turkoosi, vann över EräViikingit sininen och förlorade mot Vihdin Salisudet green. Tre seriepoäng räckte till tredje plats i gruppen. I första matchen på söndag vann ToBK över Pakilan Visa. I den sista matchen förlorade ett utmattat ToBK stort mot Esport Oilers. Summa summarum: en positiv insats och placering 10 av 16.

Spelare: Viljo Muhonen, William Kinnunen, Robin Puuronen, Ivar Holmström, Andreas Salminen, Ronja Ekholm, Rufus Höglund, Anton Heikkerö, Jonne Saraniemi och Alex Flykt.


22 views
bottom of page