top of page

Divarikaukiksen 23. kausi pyörähti käyntiin murskavoitolla


Seuran historian pitkäaikaisin joukkue aloitti jo 23. kautensa kaukalopallon divisioonatasolla. Tolkis Bollklubb pelaa syksyllä 11 muun joukkueen kanssa kolmosdivarin alkusarjassa, jonka viisi parasta joukkuetta jatkaa keväällä kakkosdivisioonassa.

ToBK:n kapteenkiksi valittiin yksimielisesti Kim Ekholm. Kimmen on ainoa pelaaja, joka on edustanut joukkuetta sen jokaisena kautena. Kausi on siis yhteensä 22 ja pelattuja otteluja kunnioitettavat 428.

Porvoon jäähallin kunnostustyöt lyhensi harjoituskauden minimiin ja ainoastaan muutamalla pelaajalla oli jäätuntumaa ennen ensimmäistä ottelua. Tilanne paranee lokakuun puolivälissä kun molemmat jäähallit pitäisi olla käytössä.

Tolkis Bollklubb on solminut kaksipuoleisen farmisopimuksen Hamarin Elon kanssa. Sopimus mahdollistaa maksimissaan 8 pelaajan vapaan siirtymisen joukkueiden välillä kauden aikana. Sopimuksen tarkoituksena on taata riittävä pelaajamäärä jokaiseen yksittäiseen otteluun sekä tietysti viedä Porvoon vahvoja kaukisperinteitä eteenpäin vaikka pelaajisto ikääntyy vuosi vuodelta.

ToBK:n kausi alkoi vierasottelulla Pitkäjärven Kisaa vastaan, jonka ToBK vei nimiinsä murskaavasti 17-7.


21 views0 comments
bottom of page