top of page

ToBK tekee paluun miesten salibandyn puulaakisarjaan


Tolkis Bollklubb tekee paluun miesten salibandyn puulaakisarjaan. Seura pelasi edellisen ottelunsa kyseisessä sarjassa helmikuussa 2016.

- Nyt on oikea hetki koota uusi joukkue. Kokeneiden pelimiesten lisäksi haluamme myös ottaa mukaan nuoria ja nälkäisiä junioripelaajia. Saamme iskukykyisen ja värikkään porukan kasaan, kertoo joukkueen GM Johnny Holmström. Keskitymme otteluihin ja jätämme harjoittelun muille!

Kaikilla pelaajilla on pitkä pelaajatausta eri lajeista. Sarja alkaa lokakuussa 2019 ja kokoonpanoa täydennetään vielä muutamalla nimellä. Sopimusneuvottelut pitävät siis GM:n kiireisenä aina kauden avaukseen asti.

Tämän hetken sopimuspelaajat: Ansas Antti, Björkman Patrik, Björkskog Stefan, Ekholm Kim, Flykt Dan (mv), Holmström Johnny, Holmström Walter, Häggqvist Fredrik (mv), Kosunen Vilho, Nordström Lucas, Nuolioja Markus, Saraniemi Jari, Wirtanen Joni


47 views0 comments
bottom of page