top of page

2004 pelasi vahvan kevätkauden jalkapallon Nelosessa


ToBK2004 koki paljon muutoksia ennen kauden alkua. Maaliskuussa pelaajamäärä oli varsin pieni ja ensimmäisiin sarjaotteluihin Palloliitton P15 Nelosessa saimme nippanappa täyden miehistön. Pelaajia tuli kuitenkin enemmän ja enemmän mukaan kevään aikana - ja viimeisissä otteluissa kokoonpanossa on ollut täydet 18 pelaajaa. Myös harjoituksissa on ollut paljon porukkaa paikalla.

Tämä näkyi myös tuloksissa, kun kevään neljä viimeistä ottelua päättyivät voittoihin. Viimeisessä ottelussa kaatui siihen mennessä voittamaton FC Loviisa/KTP YJ luvuin 2-3. ToBK:n kevätsaldoksi tuli lopulta 7 voittoa, 1 tasapeli ja 3 tappiota. Joukkueen 48 tehtyä maalia jakautui lopulta peräti 11 eri pelaajalle. Sarjapisteet eivät aivan riittäneet sarjanousuun, mutta kärkisijoihin kuitenkin: https://www.palloliitto.fi/spluusimaa/p15-nelonen/tilastot?group=2

Kesän aikana on luvassa paljon lomamatkoja ja rippileirejä. Siitä syystä joukkueenjohto kysyi pelaajilta onko syytä pitää kesätaukoa kesä- tai heinäkuussa. Kaikki vastanneet vastustivat taukoa, joten jatkamme kahden viikkovuoron tahdilla (ma 17.30 Kokonniemi ja to 18.45 Tolkkinen). Harjoituksissa keskitymme pelaajien pyynnöstä hauskanpitoon ja pelaamiseen! Kesätreeneihin pelaajat saavat ottaa pelaamisesta nauttivia ystäviä mukaan.


19 views0 comments
bottom of page