top of page

Tolkis Cup XVI pelattiin onnistuneesti


Salibandyn kuudestoista Tolkis Cup pelattiin Kevätkummun Kanteletalossa. Porvoon kaikki isot salit on nyt koluttu läpi, koska Kanteletalo oli peräti turnauksen kahdeksas pelipaikka kautta aikojen!

Osallistujamäärä oli taas hieno, kentällä nähtiin peräti 65. Aikuissarjaan osallistui 38 pelaajaa, mikä on kaikkien aikojen toiseksi suurin lukumäärä (ennätys 42 vuodelta 2010).

Uusia osallistujia oli peräti 18 kappaletta, joista nuorimmat pelasivat ensimmäiset ottelunsa uransa aikana! Lisäksi oli ilahduttavaa nähdä, että aikuissarjaan osallistui kolme pelaajaa, jotka aikaisemmin ovat osallistuneet turnauksen juniorisarjaan. Seuran laaja pelaajakirjo täydentyi kun turnauksen ikänestori on jo eläkeikäinen. Mahtavaa, kiitos kaikille osallistujille!

Junioreiden tsempparipelaajat (Vanessa Kinnunen, Viggo Johansson, Alex Ådahl, Anton Heikkerö, Lauri Backman, Rufus Höglund) palkittiin tuotepalkinnolla.

Aikuisten sarjan voitti keltainen joukkue. Voittajajoukkueessa pelasivat Johanna Ahlgren, Roger Höglund, Rasmus Usvasalmi, Tony Lökfors, Matleena Lahti, Stefan Björkskog ja Nina Lehtinen. Aikuispelaajat palkittiin saunailllalla.


44 views0 comments
bottom of page