top of page

2008-futiskausi päättynyt - toiminnallinen ja taloudellinen yhteenveto


2008-joukkueen jalkapallokausi päättyi syyskuun viimeisellä viikolla. Reilun kuuden kuukauden aikana joukkueella on ollut 58 tapahtumapäivää. Harjoituksia on pidetty 31 kpl ja otteluja pelattu 47 kpl. Otteluista 28 päättyi voittoon, 7 tasapeliin ja 12 tappioon. Joukkue osallistui niin Karuselliturnaukseen, Helsinki Cupiin kuin Uudenmaan piirisarjaan. Joukkue voitti Korttelifutismestaruuden ja Porvoon kyläturnaussarjan. Lisäksi kävimme katsomassa Veikkausliigan kärkiottelun HJK-RoPS.

Tolkkisten uusi tekonurmikenttä antoi meille hyvän mahdollisuuden harjoitella kotikylässä. Kehitystä on tapahtunut ja mitä tärkeintä, tunnelma joukkueessa on ollut todella hyvä. Joukkueen viimeisen ottelun jälkeen Jonne Saraniemi palkittiin joukkueen parhaana maalintekijänä. Vuoden pelaajan palkinnon vei Ivar Holmström, joka hyvällä asenteella on osallistunut joukkueen kaikkiin tapahtumiin.

Seuran hengen mukaisesti painotamme edelleen monipuolisuutta. Vaikka joukkue nyt siirtyy taas salibandyn pariin, tulemme pelaamaan jalkapalloa myös talvella. Futistreenejä pidetään silloin kun salibandykalenteri antaa myöden. Iso kiitos kaikille pelaajille, valmentajille, vanhemmille ja muille tukijoille futiskaudesta 2018!

PS. Palloliitto tekee jatkuvasti tutkimuksia juniorijalkapallon kohonneista kustannuksista, mutta harva seura julkistaa omat lukunsa. ToBK on tässä poikkeus. Kyseinen kausipaketti (yhteensä noin 65 tuntia ohjattua futista) maksoi osallistujille yhteensä 140 euroa. Tuntihinnaksi tulee siis noin 2 euroa/tunti. Tähän kausimaksuun sisältyi oma jalkapallo, palloliiton pelipassi (á 29 euroa), turnaus- ja sarjamaksut, kenttävuokrat ja joukkueen yhteiset varusteet. Lisäksi pelaajat hankkivat tarpeen mukaan pelipaidan + shortsit (yhteensä 45 euroa) ja harjoituscollegen (30 euroa). Näitä käytetään myös salibandyssa säästääksemme kustannuksia.


32 views0 comments
bottom of page