top of page

Miehillä vaikea futiskausi, sarjapaikka säilyi täpärästi


Mestaruuden jälkeinen kausi on yleensä raskas. Näin kävi myös ToBK:n futismiehille. Viime vuonna joukkue voitti mestaruuden ilman tappioita, tällä kaudella saldona oli yksi vaivainen voitto ja yhteensä viisi sarjapistettä. Tällä pistemäärällä irtosi sarjan toiseksi viimeinen sija, mutta sarjapaikka sentään säilyi.

Joukkueessa pelasi: Ahlgren Niclas, Ahlgren Philip, Ahlgren Richard, Ahonen Calle, Högström Kim, Krigsman Jani (mv), Leskinen Jim, Liljendal Ric, Lind Sebastian, Lindfors Petri, Lindholm Tomas, Lindroos Mathias, Lindroos Mats, Matthew Adams, Melén Matias, Mäkelä Taisto, Rigby Peter, Thanh Hai Tran, Wickholm Markus, Vuong Tuan, Öberg Magnus

Joukkueen paras maalintekijä oli Jim Leskinen 4 maalillaan.


48 views0 comments
bottom of page