top of page

Syksyn ohjelma julkistettu - Höstens program publicerat


Seuran monipuolinen syysohjelma on julkistettu, kaikille löytyy jotain! Ota ensin yhteyttä ryhmänvetäjiin ja tule sen jälkeen mukaan toimintaamme! Sekä junioreissa että senioreissa mottona on edelleen, että harrastajille pitää jäädä aikaa (ja rahaa) harrastaa useita urheilulajeja tai ylipäänsä muuhun elämään! Täysillä, mutta ei liian totisesti.

Föreningens mångsidiga höstprogram har publicerats. Det finns något för alla! Ta först kontakt med gruppledarna och kom därefter med i vår verksamhet! Junior- och seniorgruppernas motto är fortfarande att utövarna ska ha tid (och pengar) att utöva flera idrottsgrenar samtidigt eller överlag till övrigt liv! Fullt, men inte för allvarligt.

JUNIORIT - JUNIORER

2012-2013: liikuntakerho - motionsklubb

2011-2012 tytöt-flickor: liikuntakerho - motionsklubb

2010-2011: salibandy - innebandy

2008-2009: salibandy - innebandy

2004-2005: jalkapallo - fotboll

2002-2005: salibandy - innebandy

SENIORIT - SENIORER

Salibandy, naiset - Innebandy, damer

Kaukalopallo, hallisarja - Rinkbandy, hallserien

Kaukalopallo, ikämiehet - Rinkbandy, oldboys

Jääkiekko, MHL - Ishockey, MHL

Jääkiekko, M35 - Ishockey, M35


149 views0 comments
bottom of page