top of page

Helsinki Cup: Internationellt motstånd för ToBK:s juniorer - Kansainvälisiä vastustajia ToBK:n junio


Landets största juniorfotisturnering Helsinki Cup startar på måndag 9.7. med över 1300 deltagande lag. Tolkis Bollklubb deltar med totalt tre lag: ett 2008-lag och två 2004-lag. Alla får dessutom spela mot utländska motståndare, denna gång från Estland, Island och Brasilien. Tolkislagen leds av Mika Mikkonen, Fredi Häggqvist och Johnny Holmström. Följ med våra matcher: https://helsinkicup.torneopal.fi/taso/seurat.php?seura=3695&ottelut=1

Maan suurin juniorifutisturnaus Helsinki Cup käynnistyy maanantaina 9.7. yli 1300 joukkueen voimin. Tolkis Bollklubb osallistuu yhteensä kolmella joukkueella: yhdellä 2008- ja kahdella 2004-joukkueella. Kaikki saavat myös kohdata ulkomaisia vastustajia, tällä kertaa Virosta, Islannista ja Brasiliasta. Tolkkisten joukkueita johtavat Mika Mikkonen, Fredi Häggqvist ja Johnny Holmström. Seuraa otteluitamme: https://helsinkicup.torneopal.fi/taso/seurat.php?seura=3695&ottelut=1


38 views0 comments
bottom of page