top of page

Nollaneloset pronssille Lahti Soccerissa


ToBK2004 osallistui kolmipäiväiseen futisturnaukseen Lahdessa 29.6.-1.7. Alkulohkossa tuloksena oli kaksi voittoa (KJS ja Reipas) sekä tasapeli (JäPS).

Ensimmäisessä pudotuspelissä IHK kaatui puolivälierässä 2-0.

Välierä oli tiukkaa vääntöä Sibbo Vargarna vastaan. Lopulta päädyttiin 2-2-tilanteessa rankkarikilpailuun, jossa vastustaja vei finaalipaikan lukemin 2-0.

Pronssiottelussa turnauksen fyysisyys alkoi näkyä ja toisella puoliajalla meiltä loppui terveet vaihtomiehet. Kovan taistelun jälkeen ratkaiseva pallo löysi tiensä maalinedustatilanteesta vastustaja Jäpsin maaliin ja näin pronssit lähtivät mukaan Tolkkisiin lukemin 2-1.

Turnauksen voitti HJS Hämeenlinnasta.

ToBK:n joukkueessa pelasi Niko Kallio, Christoffer Penttilä, Benjamin Johansson, Vilho Kosunen, Walter Holmström, Jeremias Penttilä, Aleksi Orpana, Lucas Nordström, Jonas Lindfors, Jerry Johansson, Johannes Häggqvist, Matilda Holmström, Emil Stade, Lukas Lindholm ja Aatu Wulff.


86 views0 comments
bottom of page