top of page

ToBK2004: Kevätkauden piirisarjaottelut pelattu


Nollanelosten kevätkauden piirisarjaottelut on pelattu sekä Ykkösessä (sininen) että Kolmosessa (keltainen). Yhteensä 32 pelaajaa edusti ToBK:ta piirisarjapeleissä!

Ennen sarjakauden alkua tiesimme, että kaudesta tulee haasteellinen pääosin kolmesta syystä: (1) Kyseinen ikäluokka siirtyi nyt kokonaisuudessaan isolle kentälle, joka merkittävästi muutti pelin luonnetta. (2) Ennen sarjakauden alkua meille kertyi niukasti kokemusta ison kentän pelistä. Tämä siksi, että kehotamme pelaajia harrastamaan talvella myös muita lajeja (mikä näkyi poissaoloina) ja siksi, että Porvoosta ei löydy täysimittaista isoa talvikenttää. (3) Joukkue sai useita uusia pelaajia talven ja kevään aikana. Pelipaikkojen ja yhteisen pelitaktiikan haku on edelleen käynnissä.

Ykkösessä vauhti oli kovaa. Muutamaa suurinumeroista tappiota lukuun ottamatta ottelut olivat tasaiset, joskin sarjapisteitä kertyi niukasti. Lopulta saldoksi jäi 7 sarjapistettä kotivoitoilla PK-35 ja FC Loviisaa vastaan sekä kotitasurilla PKKU/2-vastaan. Pisteet riittivät kahdeksanteen sijaan, ja vielä ei tiedetä jos määrä riittää sarjapaikan uusimiseen. Tämä ratkeaa lähiviikkoina. ToBK sinisen maalikunkku oli Jerry Johansson.

Kolmosessa ottelutulokset olivat erittäin vaihtelevat ja maalimäärät isot. Kahdeksasta ottelusta kertyi 6 pistettä kahden kotivoiton muodossa, jossa kaatuivat sarjaykkönen HyPS sininen (!) ja sarjajumbo FC Kapina. Sarjasijoitus oli yhdeksäs. Eniten maaleja teki Arttu Ahola ja Aleksi Orpana.

Nollanelosten kausi jatkuu neljällä turnauksella: Lohja Cup, Lahti Soccer Cup, Helsinki Cup ja Eloturnaus Hyvinkää. Piirisarjat jatkuvat elokuussa.


29 views0 comments
bottom of page