top of page

Nollakasit pelasivat hienosti piirisarjassa ja nousevat sarjajärjestelmässä ylöspäin


ToBK2008 on aikaisemmin pelannut jalkapalloa kyläturnauksissa ja Korttelifutiksessa sekä salibandya aluesarjassa. Nyt keväällä joukkue lähti kokeilemaan siipiään futiksen piirisarjassa ja aloitti alemmalta sarjatasolta (taso 3). Ensimmäinen ottelu päättyi vielä niukkaan tappioon, mutta joukkue otti sen jälkeen kuusi perättäistä voittoa!!

Syysottelunsa joukkue tulee siksi pelaamaan piirin keskimmäisellä sarjatasolla (taso 2) ja näin saamaan entistä kovempia vastustajia. Näillä näkymin kotiottelut pelataan kotona Tolkkisten uudella tekonurmikentällä.

Kevään piirisarjaotteluissa ToBK:ta edusti Alex Flykt, Ivar Holmström, Rufus Höglund, Oiva Kannas, Roope Kinnunen, William Kinnunen, Joel Kopra, Lucas Lindgren, Viljo Muhonen, Joel Niemiaho, Andreas Salminen, Jonne Saraniemi ja Simon Valros


19 views0 comments
bottom of page