top of page

Kyläfutisturnaukset käynnistyivät, legendaarinen Leppänen taas kentällä


Vuoden 2018 kyläturnaukset käynnistyivät Tarkkisten hiekkakentällä neljän "kylän" voimin kahdessa ikäluokassa (2008 & 2010). Hää oli helteinen ja liikunnan ilo käsin kosketeltavissa.

Vanhemmassa sarjassa Tolkkisten maalin ei tehty yhtään maalia. Ensimmäisessä ottelussa maalinteko vielä tökki ja tuloksena oli 0-0-tasapeli Askolan punaista joukkuetta vastaan. Tämän jälkeen tilille kirjattiin tyylikkäät 7-0 ja 2-0 voitot Askola valkoista ja Kevätkumpua vastaan.

Nuoremmassa sarjassa Tolkkisten joukkueelle kirjattiin niin voittoja kuin tappiokin. Tarkat ottelutulokset julkistetaan myöhemmin.

Kentällä nähtiin myös tolkkislaisten vanha tuttu. Legendaarinen pillipiipari Raimo Leppänen toimi pitkän kokemuksen suomalla rauhallisuudella ja piti pelit hyvin käsissään. Myös toinen ToBK-tuttu Christer Borgman tuomitsi hyvin rehdissä kyläturnaushengessä.


31 views0 comments
bottom of page