top of page

ToBK08 - kovia pelejä HFC2018-turnauksessa


ToBK08 osallistui ensimmäiseen monipäiväiseen salibandyturnaukseensa. HFC2018 -turnauksen haastajasarjassa vastaan tuli uusia ja vanhoja tuttavuuksia sekä läheltä että kaukaa. Alkulohkon viiden ottelun saldoksi muodostui kaksi voittoa ja kolme tappiota. Viimeisessä ottelussa vastaan asettui tshekkiläinen Snipers Trebic, joka vaiherikkaiden jälkeen sai lyödä 4-1-voiton ToBK:n tyhjään verkkoon. Tämä maali sinetöi sen, että ToBK loppusijoitukseksi tuli lohkon viides tila, tasapisteissä lohkokolmosen ja -nelosen kanssa.

Sunnuntain sijoitusottelussa vastaan tuli paikallisvastustaja PSS. PSS karkasi nopeasti 4-0- ja 5-1-johtoon, mutta pikku hiljaa painopiste siirtyi ja takaa-ajo yltyi. Tilanteessa 5-4 ToBK pelasi rohkeasti ilman maalivahtia, mutta hyvistä paikoista huolimatta lisämaaleja ei nähty. Lopputuloksena siis turnauksen kymmenes tila.

Joukkue sai mitä haki: kovia pelejä ja vauhdikkaita tilanteita. Junioriottelujen mukaisesti yksittäisen ottelujen aikana voi tapahtua suuriakin notkahduksia, mutta pääsääntöisesti taistelutahto oli hyvä ja tarttuvaa. Turnauksen tsempparina palkittiin Joel Kopra.


26 views0 comments
bottom of page